Новото гадже на Брад Пит e омъжено за 68-годишен ресторантьор

Скандал Добави коментар

Новото гадже на Брад Пит, немският модел Никол Потуралски, е омъжена от осем години.

© Instagram

Никол Потуралски е омъжена за известния немски 68-годишен ресторантьор Роланд Мери и двойката има 7-годишен син, пише "Дейли мейл".

"За Мери, който е собственик на модерния ресторант Borchardt в Берлин, това е четвърти брак и няма нищо против неговата много по-млада съпруга да излиза с холивудска суперзвезда", споделя източник на бритаския таблойд.
„Те все още са женени, но бихте могли да опишете връзката им като„ отворен брак “, казва приятел на Потуралски и Мери.

Източници твърдят, е Брад и Никол са се запознали в един от ресторантите на съпруга на Потуралски в Берлин, през август 2019 г. А пък Брад Пит се запознава с Роланд Мери, съпруга на Никол Потуралски през 2009 г., когато снима в Германия филма на Куентин Тарантино "Гадни копилета". Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му съпруга Никол и според близки до актьора той мигновено бил запленен от красотата й.


Embed from Getty Images

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 57 милиона паунда, разположен в южната част на Франция.

За първи път двойката е снимана заедно на концерта на Кание Уест през ноември миналата година.

Когато "Дейли мейл" се свърза с Роланд Мери, за да потвърди връзката на съпругата му с Брад Пит, той отговаря „без коментар“ и затваря.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Брад Пит