Новият сериал „Андор“ от поредицата „Междузвездни войни“ дебютира в сряда

Афиш Добави коментар

Сериалът „Андор“ („Andor”), чийто сюжет е част от поредицата „Междузвездни войни“, може да бъде гледан на стрийминг платформата „Дисни+“ от сряда, съобщава Ройтерс.

Андор“ е предистория на случващото се във филмовия хит от 2016 г. „Rogue One: История от Междузвездни войни“. В главната роля на Касиан Андор влиза актьорът Диего Луна.

„Ще има екшън и приключения, както и много научна фантастика, както очакват феновете на „Междузвездни войни“. В същото време си позволяваме да бъдем различни“, каза Диего Луна пред Ройтерс. „Епизодите на сериала са 12 и отговарят на въпроса какъв е животът на хората, които са готови да пожертват всичко за каузата си. Не сме гледали нищо подобно.“

Досега зрителите не са се потапяли в личния живот на хората, които са принудени да живеят под контрола на Империята. Сериалът поглежда към ежедневието на героите.

Действието в „Андор“ се развива пет години преди събитията от „Rogue One“. Героят на Диего Луна жертва себе си за доброто на другите.

Компанията „Дисни“ вече започва подготовката на втори сезон. Сюжетът на втория сезон води непосредствено до събитията на игралния филм от 2016 г.

„Ключово за нас е да направим всичко напълно реално – емоции, страхове, предателство, любов, отчаяние, семейна драма, приключения“, казва Тони Гилрой, автор на сценариите за „Rogue One“ и „Андор“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Междузвездни войни