Новият филма за Джеймс Бонд излиза на големия екран

Клюки Добави коментар

Приключва безкрайното чакане за феновете на най-известния шпионин в света. Забавен заради пандемията от Ковид-19, 25-ият филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" ще бъде представен утре в Лондон - последна възможност за актьора Даниъл Крейг да спаси планетата, предаде АФП.

Преди да прибере смокинга си в гардероба, 53-годишният актьор преминава през големи предизвикателства - преследвания, експлозии, стрелби. Трейлърът е с интензивен епизод, с каскади и технологични новости, каквато е традицията. След година и половина закъснение заради пандемията филмът ще бъде представен предпремиерно утре в "Роял Албърт хол" в Лондон, преди да бъде пуснат в британските киносалони два дена по-късно. Във Франция ще излезе на 6 октомври.

По този повод продуцентите Майкъл Г. Уилсън, Барбара Броколи и режисьорът Кари Фукунага ( "Безродни зверове", "Истински детектив") ще преминат по червения килим заедно с актьорите Даниъл Крейг, Рами Малек и Леа Сейду,както и певицата Били Айлиш, която изпълнява песента във филма - "No Time To Die".

Освен звездите и принцовете Чарлз и Уилям, покани за прожекцията са получили здравни работници като благодарност за работата им през пандемията.

Във филма Джеймс Бонд вече е напуснал тайните служби и се е оттеглил в Ямайка. Спокойствието му нарушава Феликс Лайтър от ЦРУ, който го моли за помощ, за да спаси отвлечен учен.

В този филм, заснет в Италия и Ямайка, 007 е "като ранено животно и се бори с миналото си на таен агент", каза миналата година Кари Фукунага във видео на разпространителя "Сони пикчърс". За него това е "опит да спаси не само планетата, но и хората, които обича".

Актрисата и сценаристка Фийби Уолър-Бридж е привлечена да увеличи женското присъствие във филма в отговор на критиките за сексизма в поредицата.

Филмът "Смъртта може да почака" , който трябваше да излезе на екран през март 2020 г., се очаква с голямо нетърпение не само от феновете, но и от киноразпространителите.

"Знаем, че го забавихме, но искахме да го пуснем в момент, когато феновете ще могат да видят Джеймс Бонд, както трябва - на голям екран" - заяви миналия месец Майкъл де Лука, който отговаря за филмите на студиата Ем Джи Ем (MGM).

Предишният филм за приключенията на Джеймс Бонд - "Спектър", излезе през 2015 г. Приходите от него в киносалоните по света са 880 милиарда долара. Същата година Даниъл Крейг заяви, че предпочита да си пререже вените пред това отново да се превъплъти в агент 007. По късно той обясни, че това е било шега - казал го е след трудни снимки, когато си е счупил крака и е имал нужда от почивка.

Загадката кой ще е следващият Джеймс Бонд остава.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джеймс Бонд