Новият албум "Familia" на Камила Кабело е много личен

Свежо Добави коментар

Камила Кабело издаде третия си самостоятелен албум "Familia", в който се връща към корените си и говори за разделите си.

© Depositphotos

Предшестваха го замечтаният "Romance" преди три години и дебютният "Camila" отпреди пет години. Няколко месеца преди "Familia" певицата започна нов период от живота си след раздялата с певеца Шон Мендес.

Първата песен от "Familia" - "Celia" е на мексиканска вълна и Камила Кабело пее за любовник, който е "fascinado embodado" - "въплъщение на очарованието", и е "готов да пие текила с татко". Както с хита й "Havana", енергичната песен "Hasta los Dientes" и водещият сингъл "Don't Go Yet" свидетелстват за дарбата й да превръща ритмите на своята култура достъпни и привлекателни за чужда публика, независимо от езика. В "La Buena Vida" Камила Кабело отдава почит чрез мариачите на мексиканските си корени, но не пее на испански, а рапира на английски за изгубения любим.

Голяма част от албума е вдъхновен от личните й сърдечни терзания. В "No Doubt" тя пее за ревността си, а в "Boys Don't Cry" - че мрази да не я изслушват.

"Familia" e автентичен, както винаги е била Кабело. Тя успешно преплита звуците от латиноамериканските си корени в албум, който като текстове сякаш е от собствения й дневник - за разбито сърце, драма, съмнения в себе си - и ги излага пред целия свят", пише "Ролинг стоун".

"Като изследва по-дълбоко корените си и собствената си психика, Кабело е създала най-богатия си и впечатляващ албум", заключава "Ню мюзикъл експрес".

Според в. "Гардиън" в този албум Камила Кабело най-накрая разкрива потенциала си и си намира място като поп звезда.

"Familia" зае девето място в британската класация на албуми и 10-о в американската.

"В сравнение с предишните ми албуми мисля, че той е като мен и като човек аз съм по-добра, по-земна . . . Първите ми два албума бяха като на голяма тийнейджърка - в началото на 20-те. Тревожех се много, докато ги записвах" - споделя певицата.

Камила Кабело дебютира с момичешката група "Fifth Harmony", но я напуска през 2016 г. В началото записва песни с Шон Мендес и Машин Гън Кели. Първия си самостоятелен сингъл "Crying in the Club" издава на 19 май 2017 г. Хитът "Havana" от албума "Camila" от 2017 г. оглавява класациите в много държави и е най-продаваният дигитално за 2018 г. в света.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Камила Кабело