Нов трейлър разкрива част от атмосферата на "Джурасик свят: Господство"

Афиш Добави коментар

Нов трейлър разкрива част от атмосферата на "Джурасик свят: Господство". Филмът предлага вълнуващ поглед към обичаните герои, редица нови и множество познати видове динозаври, изумителни специални ефекти и оригиналните, изключително динамични и напрегнати екшън сцени, съобщават от "Форум филм".

Както писа БТА, на 10 юни е премиерата на продукцията, която ознаменува края на ерата Джурасик, започната от Стивън Спилбърг през 1993 г. с "Джурасик парк". Филмът ще отведе любителите на киното и на величествените мезозойски създания в нови, неизследвани от франчайза територии, и ще им предложи кинопреживяване с епични пропорции, достойно за най-големия екран.

"Джурасик свят: Господство" за първи път ще обедини на екран младите звезди Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с ветераните Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, които се завръщат в иконичните си роли на Ели Сатлър, Алан Грант и Иън Малкълм.

Действието се развива четири години след разрушението на Исла Нублар. Динозаврите вече живеят и ловуват наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства - човешките същества или динозаврите?

Колин Тревъроу е режисьора и сценарист, заедно с Емили Кармайкъл ("Огненият пръстен: Революция"). В останалите роли Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #кино