Никълъс Кейдж ще става баща за трети път

Клюки Добави коментар

Младата съпруга на холивудския актьор Никълъс Кейдж ще го направи баща за трети път, съобщи в. "Сън", позовавайки се на представители на звездата.

© Depositphotos
"Бъдещите родители са невероятно развълнувани" - каза човек от обкръжението им пред вестника.

Никълъс Кейдж е на 57 години. Съпругата му Рико Шибата е на 27 години. От предишните си връзки той има двама сина - Уестън Копола, който е на 31 години, и Кал-Ел Копола, на 16 години.

С младата си съпруга Никълъс Кейдж се запозна по време на снимки в Япония. Те сключиха брак през февруари миналата година в Лас Вегас.

Рико Шибата е петата съпруга на Никълъс Кейдж. Той се сгодява за актрисата Кристина Фултън и тя ражда Уестън през 1990 г., но двамата така и не сключват брак. Първата съпруга на Никълъс Кейдж е актрисата Патриша Аркет. Бракът им продължава от 1995 г. до 2001 г. През август 2002 г. той се жени за Лиса Мари Пресли. Развеждат се след три месеца. През юли 2004 г. актьорът се жени за Алис Ким, която ражда Кал-Ел през октомври 2005 г. Разделят се през януари 2016 г. и се развеждат през същата година. За Ерика Койке се жени през март 2019 г., но бракът е анулиран четири дни по-късно, а разводът е оформен през юни 2019 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Никълъс Кейдж