Народна музика в изпълнение на Дения Пенчева звучи сред плажуващите в Тайланд

Свежо Добави коментар

След излизането на последния ѝ видео сингъл „Брала мома ружа цвете“ и множеството концерти през последните месеци, Дения Пенчева се отдаде на заслужена едномесечна почивка в Тайланд и Малайзия.

Първите дни дамската компания посвети на разглеждането на столицата Банкок. След това се отправиха към екзотичния остров Ко Липе, където продължават да се радват на слънце, пясък, ежедневни тай масажи и изключителна местната кухня.

„Още с пристигането, персоналът на хотела разбра, че съм певица и ме помолиха за диск с моя музика. След като им подарих последния си албум, те започнаха да го пускат всяка вечер. Оказа се, че досега не бяха чували българска музика. Видимо много им хареса, защото продъжават да пускат диска всеки ден. “ – споделя Дения.

deniya pencheva 2

Като поддръжник на здравословното хранене, Дения залага изцяло на плодове и морска храна, които са в изобилие на екзотичния остров в Тайланд. "Чувствам се страхотно, заобиколена от вкусна, свежа и доста пикантна храна", разказва Дения. С почивката и оттърсването от наторавеното ежеднение, Дения влезе и в перфектни мерки.

След островите Ко Липе и Ко Панган, женският екип ще покори и Малайзия, където певицата ще продължи да трупа тен, да се гмурка и да се наслаждава на времето, споделено с приятелки.

deniya pencheva 3

„Прекрасно е да почиваш в компанията на любими хора, да се презаредиш със страхотни гледки и да запечаташ уникални спомени.“ – споделя Дения.

„Това райско кътче, ме зарежда с много творческа енергия и хубави спомени, а когато това става и под звуците на мои парчета, ме кара да се чувствам готова за нови предизвикателства.“ – казва още тя.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър