Най-новото: Драмата между Тейлър Суифт и Кание Уест никога не свършва

Скандал Добави коментар

„Тейлър каза истината“ - ново видео от скандално обаждане между Кание Уест и Тейлър Суифт променя всичко

През февруари 2016 г. Кание пусна нова песен „Famous“, която включваше противоречива текста: „Чувствам, че аз и Тейлър все още може да правим сekс. / Защо? Аз направих тази кучка известна. " (“I feel like me and Taylor might still have sex. / Why? I made that bitch famous.”) Той препращаше към началото на проблемите между Суифт и Уест, когато през 2009 Уест щурмува сцената на Наградите за музикален клип на Ем Ти Ви, докато Суифт приемаше награда, за да обяви своето мнение, че е трябвало да спечели Бионсе.

Малко след пускането на песента TMZ съобщи, че Кание е говорил с Тейлър, за да се увери, че тя няма проблем с текста, преди той да го пусне, и че тя е разбрала шегата и му даде своята благословия, но Суифт чрез своя говорител отрече това. 

„Кание не се обади за одобрение, а за да помоли Тейлър да пусне сингъла му„ Famous “ в профила си в Twitter” каза говорителя на певицата за New York Times. 

taylor kanye 4

Но тогава съпругата на Кание, Ким Кардашиян Уест, промени историята. През юли 2016 Ким публикува и сподели от видеоклипове в Snapchat, в които се вижда, че Кание се обажда Тейлър, за да поиска разрешението ѝ да включи куплет, в който става въпрос за нея във „Famous“. (Уест, обясни Ким, се снима през цялото време, за да направи документален филм за живота си, някой един ден.)

В събота в интернет се появиха нови кадри от скандалния телефонен разговор между двете звезди - и те може би напълно променят първоначалната история създадена от Уест и съпругата му. 

Видеото, което Ким Кардашиян сподели през 2016 г., беше събрано от различни парчета от скандалния разговор, но изглежда, че те показват най-вече края на телефонния разговор между Кание и Тейлър. Новото видео споделено от неизвестен източник не е монтирано и дълъг над 25 минути.

taylor kanye 1

В новите кадри Уест ясно пита Суифт дали би дебютира „Famous“ в акаунта си в Twitter, точно както певицата твърдеше през 2016. Тейлър изглежда озадачена от идеята, че би имало смисъл за нея да издаде песента и когато Кание разкрие, че песента съдържа „изключително противоречива реплика“ за нея, тя звучи притеснена. 

Видеото потвърждава, че Суифт няма проблем с репликата, която гласи: „Чувствам че аз и Тейлър Суифт все още може да правим сekс“. Голяма част от разговора обаче е посветен на това как точно да звучи текста дали да не е алтернативната реплик: "Чувствам, че Тейлър Суифт все още може да ми дължи сekс." Уест каза, че Кардашиян предпочита версията "дължи ми сekс", а не линията "все още може да правим сekс".

По-късно Кание пита: „Ами ако по-късно в песента кажа„ Аз я направих известна? “ Суифт му напомня, че тя е издала два многомилионни албума, преди той да се втурне на сцената на Музикалните награди на MTV. 

taylor kanye 6

Разговорът включва и седемминутен монолог на Уест, в който той говори за това, че има „20, 30 милиона“ в личен дълг и как „това позволило на целия град да се чувства, все едни могат да контролират Кание или дори да говорят с мен, като че съм нормален. " Но той добави: „Дори в дълг, той се движи наоколо като милиардер. Аз съм като да, аз съм културен трилионер! “

Като цяло, изглежда, разговорът отговаря както на версиите както на Кание, така и на Тейлър. Уест многократно моли Тейлър за одобрението й, а тя му казва, че смята, че е смешно, точно както Кани каза. И той моли Тейлър да пусне песента в нейния акаунт в Twitter, а тя го предупреждава, че това може да предизвика критика, точно както Суифт каза в изявлението си през 2016. Кание очевидно смята, че противоречивата част на текста е, когато той предполага, че може да правят секс, което е това, което го тревожи, а Тейлър явно е по-притеснен, че може да я нарече кучка, което не споменава, че смята да прави.

taylor kanye 5

Пълното телефонно обаждане установява, че докато те обсъждаха предстоящата песен на Уест „Famous“, хит-хоп певеца никога не казва на Суифт пълната реплика „Аз направих тази кучка известна“, на която тя в крайна сметка реагира, разпалвайки бившата им вражда. Всъщност в един момент тя изразява облекчение, че той не е използвал думата в песента: „Мислех, че ще е нещо като„ Тази глупава, тъпа кучка “, казва тя на Уест. 

Видеото предизвика множество актуални теми в Twitter в събота, включително #KanyeWestIsOverParty, #TaylorToldTheTruth, #KimKardashianIsOverParty и #TaylorSwiftWasRightAllAlong.

taylor kanye 3

Кой е публикувал 25-минутното видео и защо? Това остава загадка. Ясно е, че първоначалният източник около Уест, но дали е пуснато, за да го смути, или за други цели, остава неясно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър