Наградите "Еми" ще бъдат раздадени на 12 септември

Афиш Добави коментар

Наградите "Еми" за изключителни телевизионни постижения ще бъдат раздадени на 12 септември и ще се излъчват на живо от Ен Би Си, предаде Асошиейтед прес.

© Tim Mossholder

Обявяването на номинациите ще е на 12 юли, съобщиха от американската Академия за телевизионно изкуство и наука, която присъжда отличията. Водещият, продуцентите и повече подробности ще бъдат обявени по-късно.

Церемонията за връчването на наградите "Еми" ще бъде в понеделник, а не както досега в неделя заради традиционно излъчване на футбол по Ен Би Си в неделя вечер.

Миналогодишната церемония беше предавана по Си Би Ес и се проведе пред ограничена публика заради новия коронавирус. През 2020 г. събитието беше във виртуален формат и излъчено по Ей Би Си.

Големите телевизионни канали, сред които и Фокс, се редуват при предаването на церемонията за раздаването на статуетките за изключителни телевизионни постижения.

Отличията "Еми" през 2021 г. привлякоха интереса на повече от 7,4 милиона зрители, обрат след рекордно ниска гледаемост от малко под 6,4 милиона души през 2020 г. Рейтингите на наградните церемонии като цяло отчитат спад на зрителския интерес в последните години.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър