На кого е кръстила сина си актрисата Луиза Григорова

Клюки Добави коментар

В края на септември актрисата Луиза Григорова-Макариев стана майка за първи път на момченце Бран, чието име стана повод за догадки - на кого е кръстен, какво означава.

В ефира на Нова телевизия актрисата Луиза Григорова-Макариев сподели, че със съпруга си Мартин Макариев случайно са открили името Бран в списък на старинни български имена.

"Бран е старо славянско име, което с течение на времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения.... Има уелски бог, който се казва Бран и той е покровител на моретата. Ние искахме синът ни да е силен и смел, затова му дадохме това име", казва Григорова и шеговито уточнява, че не са го кръстили на героя Бран Старк от сериала "Игра на тронове".

Луиза Григорова е на върха на щастието, като споделя, че очаквала с нетърпение срещата с бебето, но не очаквала да е толкова хубаво. Тя и бебето излизат на разходка още от шестия ден след раждането, като не са пропускали и ден след това.

"Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва... Той е много спокойно дете, надявам се да остане такова. Има много добри очи, не съм виждала толкова добри очи", споделя Луиза.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Луиза Григорова