Минка Кели и Тревър Ноа са двойка

Клюки Добави коментар

Тревър Ноа и Минка Кели се срещат: „Много е сериозно“.

„Те са много щастливи“, сподели вътрешен човек пред списание People. "Това е много сериозна връзка."

Водещият и актрисата все още не са потвърдили публично връзката си.

Близък до двойката разкрива пред E! News, че двете звезди се виждат от „няколко месеца“. Източникът добави, че Минка Кели от известно време живее с Тревър Ноа в Ню Йорк и нещата "стават сериозни".

Ограниченията заради пандемията на коронавируса и маските вероятно са причина Минка и Тревор да успеят да запазят връзката си в тайна през последните няколко месеца.

Минка Кели става известна в началото на 21 век с ролите си в сериалите "Родители" и “Friday Night Lights". Актрисата често е свързана с редица известни личности. Тя излиза с звездата от "Капитан Америка" Крис Евънс през 2007. Двамата се разделят, но подновяват отново връзката си през 2012.

По-късно Кели се среща с бившия бейзболен играч Дерек Джетър в продължение на няколко години. Излиза за кратко и с звездата от "Анатомията на Грей" Джеси Уилямс, но връзката им не оцелява дълго на фона на бурния развод на актьора.

Водещият Тревър Ноа се среща с певицата (автор на песни) и модел Джордин Тейлър. Връзката им изглежда щастлива и много сериозна. Ноа дори води Тейлър в Южна Африка, за да я запознае с майка си и баба си. Джордин Тейлър често присъства на червения килим и събития заедно с него, дори се мести от Калифорния в Ню Йорк, за да бъдат заедно, но през януари 2019, певицата потвърждава, че са се разделили.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Минка Кели #Тревър Ноа