Меган Маркъл: Загубих второто си дете

Клюки Добави коментар

Меган Маркъл и принц Хари трябваше да станат родители за втори път, но 38-годишната херцогиня на Съсекс загубила бебето.

Меган Маркъл и принц Хари са родители на прекрасно момче - Арчи Харисън е роден на 6 май 2019 г. и се превърна в най-важния човек в живота на двойката. Бившата актриса Меган Маркъл разкри в интервю за New York Time, че е загубила второто си дете през юли и сподели за трагедията.

„Тази юлска сутрин започна точно както всички останали: направих закуска, нахраних кучетата ... Вързах косата си на опашка, преди да извадя сина си от леглото. След като му смених памперса, изпитах силна болка. Паднах на пода, стиснах го в ръцете си, тананикайки приспивна песен, за да се успокоим и двамата - забавна мелодия, която беше в пълен контраст с усещането ми, че нещо се е объркало. Знаех, стиснал първото си дете, че губя второто. ”, написа Маркъл.
„Седейки в болнично легло и наблюдавайки как сърцето на мъжа ми се разбива на парчета, докато той се опитва да успокои моето сърце, разбрах, че единственият начин да започнем да лекуваме тази рана е да попитам:„ Добре ли си? “, спомня си херцогинята на Съсекс.

Принц Хари и Меган Маркъл се преместиха да живеят в САЩ, след като решиха да се откажат от кралските си задължения. В чужбина двойката се опитва да провежда социални дейности и да подкрепя благотворителни фондации.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър