Меган Маркъл от „модел“ става „активистка“ преди връзката и с принц Хари

Скандал Добави коментар

Работата на Меган Маркъл в Уикипедия се променя от „модел“ на „активистка“ три дни преди да се разбере, че излиза с принц Хари.

Профилът на херцогинята на Съсекс в "Уикипедия" е променен на 9 октомври 2016, така че професията й да бъде променена от „актриса, моден и говорител“ на „актриса, активистка, хуманитар“. Връзката на Меган с принц Хари става публична по-късно същия месец.

В допълнение към професията и е премахната също и информацията за времето в което е била едно от момичетата с куфарчетата в американското предаване “Сделка или не”.

Първоначално в страницата пише:

„Тя беше моделът, който държеше куфарче № 24 в американската версия на телевизионното шоу " Сделка или не" (сезон първи), а също така изигра специалния агент на Федералното бюро за разследване Ейми Джесуп в научнофантастичния трилър Fringe на Фокс.“

Редакция в 10.48 на 9 октомври премахна напълно информацията за ролята й в шоуто и е добавен раздел за хуманитарната и работа.

Смята се, че промените са направени от неназован потребител с IP адрес, свързан с PR фирма в Лос Анджелис. Няма нищо, което да предполага, че Меган е била техен клиент.

Това следва след като експлозивната биография „Finding Freedom“ твърди, че Меган и Хари са уведомени, че романсът им е на път да излезе на яве.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Меган Маркъл