Майли Сайръс: “Все още обичам бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт”

Клюки Добави коментар

Почти година след разводът на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт, Сайръс е готов да говори откровено защо връзката им е приключила.

Майли Сайръс разкри, че в брака й с Лиъм Хемсуърт е имало „твърде много конфликти“, но призна, че все още го обича „много, много“.

По време на откровено интервю с Хауърд Стърн, певицата каза: „Имаше твърде много конфликти ... Когато се прибера вкъщи, искам да бъда подкрепяна от някой. Не съм фен на драмата или караниците."

Сайръс обясни защо двамата са се оженили, като каза, че може би нямало да се венчаят, ако не били загубили дома им в Малибу в пожар през 2018. Травмата от пожара я довело до това решение, а не дълбоко желание да бъде съпруга на Хемсуърт, а не негова годеница.

"Бяхме заедно откакто бях на 16", каза Сайръс. "Къщата ни изгоря. Бяхме сгодени - не знам дали наистина някога сме мислили, че всъщност ще се оженим, но когато загубихме къщата си в Малибу - което, ако слушате гласа ми преди и след пожара, те са много различни, така че травмата наистина е повлияла на гласа ми. Аз всъщност бях в Южна Африка, така че не можах да се прибера вкъщи, а домашните ми любимци ми бяха вързани на плажа. Загубих всичко . Имах полароиди от първата редица на концерт на Елвис предадени ми от няколко баби, които ми дават своите Елвис поляроиди. Винаги съм се сприятелявала с бабите на приятелите си, за да мога да получа неща от артистите, които обичам."
© Instagram
„Имах толкова много и всичко изчезна, всяка песен, която някога бях написала, беше в тази къща“, продължи тя. "Всяка моя снимка, която родителите ми бяха дали, всичките ми сценарии, изгубих всичко. И така, опитвайки се да се събера отново, вместо да кажа: “Природата направи нещо което не можех да направя сама принуди ме да оставя старото”. Аз тичах към огъня. Което не е необичайно, много животни правят това и накрая умират, като елени, които се втурват в гората. Привлечен си мък горещината и аз съм интензивен човек и не исках да го почуствам и да го пусн. Знаете: „Какво е целта на това?“. Просто се залепих към онова, което ми беше останало от тази къща - аз и той. И наистина го обичах и сега го обичам много, много и винаги ще го обичам. "

Майли говори и за връзката си с Лиъм в подкаста „Call Her Daddy“ през август. Тя каза, че когато най-накрая са решили да се разделят завинаги, било „като смърт“.

След раздялата им Лиъм има връзка с австралийския модел Габриела Брукс, с която започва да излиза през декември миналата година. Междувременно Майли имаше бурна връзка с Кейтлин Картър, но те се разделиха през септември 2019, само след месец. След това певицата започна да се среща с австралийската певица Коди Симпсън през октомври 2019, но също се разделиха през август тази година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър