Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс празнуват своята 20-годишнина

Клюки Добави коментар

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отпразнуваха 20-ата си годишнина от сватбата в сряда.

© David Miller

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс имаха пищна сватба в хотел The Plaza в Ню Йорк през ноември 2000. Днес в Instagram Дъглас публикува сладък аудиоклип за това как са се срещнали за първи път.

Актьорът написа: „Честита 20-та годишнина, скъпа моя! Обичам те винаги и завинаги @catherinezetajones ❤️ (Звук ⬆️) #20години.”

В клипа Майкъл разкри, че за пръв път е насочил поглед към Катрин, след като е останал хипнотизиран от нейното изпълнение като Елена Монтеро във филма “Маската на Зоро”.

Той каза: „Гледам този филм и след това казвам:„ Уау, кое е това момиче, тя е невероятна! “

Дъглас споделя, че месец по-късно е бил на кинофестивала в Довил във Франция през август 1998 г., където разбира, че ще присъства и актьорският състав на филма.

Актьорът разкри, че е помолил асистента си да разбере дали Катрин ще присъства, дали е сама и дали иска да се срещнат за питие. Въпреки че актрисата е била на фестивала само за една вечер, тя се е съгласила и дори го кани на вечеря с филмовата компания.

Той се пошегува в клипа: „Помислих си:„ Това изглежда добре, това изглежда добре! “

Дъглас каза, че след вечерята Катрин трябвало да свърши някаква работа свързана с филма, но той я покани за нощно питие обратно в бара. Той се шегува, че Катрин влязла като „мираж“ през фоайето на хотела по-късно същата вечер. Актьора споделя, че именно тук той е изрекъл скандалната си фраза „Аз ще стана баща на децата ти“.

Той се шегува: „Сигурно направих голяма грешка, когато я погледнах и казах:„ Просто исках да ти кажа, че ще стана баща на твоите деца.” И тя ме погледна и каза:" Чувала съм много за вас, предполагам, че всичко е истина. Лека нощ! "

Майкъл добавя: „Мислех, че съм развалил всичко, но се радвам да кажа, че останахме заедно, а останалото е история.“

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър