Мадона е обвинена във фотошопиране на лицето си върху тялото на фен

Суета Добави коментар

Потребителката на TikTok Амелия М. Голди твърди, че Мадона е сложила лицето си върху тялото на Голди, за да рекламира албума си "Rebel Heart" в Instagram през 2015.

28-годишната Голди каза пред BuzzFeed, че “е помислила, че е шега“, когато за първи път е видяла публикацията и не я е приела сериозно, докато не е видяла, че е публикувана от официалния акаунт на певицата.

Тя каза на изданието, „Опитах се да се свържа чрез Instagram два пъти с екипа й, без отговор… Определено бих се засмяла и бих казала, че съм поласкана, но разбира се иска ми се да ме бяха споменали!“
„Мисля, че ако ще използваш тялото на някой друг като твое, те заслужават да бъдат споменати. Но никакви тежки чувства! ” добави тя.

Видеото, което е гледано повече от 2 милиона пъти, предизвика объркани реакции от страна на зрителите, като мнозина се разровиха в Instagram на Мадона за да открият, че въпросната снимка все още е там.

© Instagram
„Ужасен фотошоп и ти си ужасен крадец !!!!“ един човек написа.
Друг написа: „Това вероятно е нивото на фотошоп, което имах, когато бях на 11 😂“
„Човек, чувствам се зле за Амелия Голди. Тя трябва да печели парите, които Мадона получава от този пост “, коментира друг фен.
Други насърчават Голди да съди, като един човек пише в TikTok: „О, Боже мой, моля те, съди я и вземи своите милиони момиче“

В последващ TikTok, Голди потвърди, че снимката все още е в Instagram на певицата, където тя има повече от 15,7 милиона последователи, шест години по-късно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Мадона