Лили Райнхарт: "Нямам тялото на момичето на CW"

Суета Добави коментар

Лили Райнхарт си припомня снимките по бельо и споделя своите притеснения.

„Нямам тялото на момичето CW - тънка талия, хубави форми на краката, не съм кльощава и мъничка“, каза тя пред Los Angeles Times в интервю, публикувано в понеделник.

„Трябваше да снимам сцена по бельо през последния сезон на Riverdale и се чувствах наистина несигурна. Наистина, наистина не исках да го правя. Не казах на никого. Не бях притискан да го направя. Направих го, защото това беше моята работа, но се почувствах зле защото го правя. Наистина така се чувствах. И тук всичко става сложно. "

23-годишната актриса е много наясно с това, че младите момичета навсякъде я гледат, така че не е толкова просто, колкото да откаже тези сцени. Поне не за нея.

„Не мога да проповядвам любов към тялото, ако не я практикувам“, каза Райнхарт. „Така че дори и да не се чувствам невероятно в тялото си, чувствах, че е важно да се снимам в сцената така или иначе по сутиена и бельото си, за да могат хората да виждат тялото ми такова, каквото е. Направих го за хората, които чувстват, че трябва да изглеждат по определен начин."

През февруари Рейнхарт написа за несигурността за тялото си в Twitter:

“Всъщност не всички в това шоу са перфектно изваяни. А понякога, дори се чувствам заплашена от физиката на актьорите около мен понякога, когато ми се налага да снимам сцени по сутиен / бельо. Чувствала съм се много несигурен поради очакванията, които хората имат към жени по телевизията и как те трябва да изглеждат”

Райнхарт каза, че се стреми към кариера като тази на носителката на "Оскар" Тилда Суинтън.

"Бих искал хората да започнат да ме виждат като филмова актриса", каза Райнхарт. „Искам хората да ме видят и да знаят: Хей, аз съм в това за дълго. Това е кариера за мен. Аз не съм просто да бъда в Ривърдейл за пет години и след това да изчезна.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лили Райнхарт