Лейди Гага стана лице на Valentino

Свежо Добави коментар

Lady Gaga стана лице на новия аромат на Valentino Voce Viva

„Бъди себе си, обичай кой си и никога не се отказвай от мечтите си“ Лейди Гага

„Бъди себе си, обичай кой си и никога не се отказвай от мечтите си“ Лейди Гага

© Снимки: Press

Valentino обяви лансирането на новия си парфюм Voce Viva, създаден от креативния директор Пиерпаоло Пичоли заедно с Valentino Beauty.

Ароматът е представен като глас, който може да разпространи послание по целия свят. Valentino Voce Viva кани всички да се докоснат до сърцата, да вдъхновят другите и да изживеят мечтите си. Изразявайки ценностите на Valentino за приобщаване и индивидуалност, Voce Viva празнува един от най-интимните сетива на жените.

За да покани всички хора да изрекат на глас най-смелите си мечти и да ги изживеят, Valentino с удоволствие обявява Lady Gaga за лице на новия си парфюм. Един от най-големите съвременни гласове, Лейди Гага е единствената изпълнителка, получила Оскар, Грами, БАФТА и Златен глобус през същата година за изключителната си работа във филма „ A Star is Born “.

Като гласът на едно поколение, Лейди Гага вдъхновява милиони хора по света повече от десетилетие.

С Valentino певицата споделя повече от италианския си произход. Символ на уважение към индивидуалностите и за всеки, който намери своето място, Лейди Гага говори със същите ценности като тези на Валентино.


„Лейди Гага e свобода, самосъзнание, чисто сърце. Участието ѝ в тази кампания издига символичната сила на проекта до най-високо ниво. Тя е иконата на поколение. Нейното послание за свобода, страст към изкуството, самосъзнание и равенство е същото, за което се стреми общността на Valentino. Толкова съм горд, че е част от екипа ни", сподели творческият директор на модната къща Пиерпаоло Пичоли.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Лейди Гага #Valentino #Voce Viva