ЛеБрон Джеймс е новият крал на бокс-офиса в Северна Америка

Афиш Добави коментар

ЛеБрон Джеймс е новият крал на северноамериканската бокс-офис класацията на Северна Америка, след като "Космически забивки: Новите легенди" регистрира 31,6 милиона долара приходи от продажби през уикенда и постави рекорд за семеен филм в пандемията, съобщи АФП.

"Черната вдовица" отстъпи лидерската позиция в класацията с приходи в размер на 26,3 милиона долара.

Малцина очакваха подобен успех за "Космически забивки: Новите легенди". Заради недобрите отзиви на критиката се очакваше приходите при премиерата на продукцията да не надвишат 20 милиона долара. Но се оказа, че голяма част от семействата и представителите на поколението, родено в началото на новото хилядолетие и израснало с "Космически забивки", са отишли в кината да видят продължението с участието на Джеймс, макар че то се излъчва безплатно за абонати на НВО Макс.

От "Уорнър Брос" съобщиха, че 32 на сто от публиката е била на възраст под 18 години, което е повече от обичайното. Повечето от семейните филми, излезли през пандемията, от "Бебе Бос 2: Семейни работи" до "Рая и последният дракон", регистрираха малко под 20 милиона долара приходи.

Приходите от "Черната вдовица" спаднаха със 67 на сто през втората седмица на продукцията на пазара. Миналата седмица продукцията постави рекорд за приходи по време на пандемията с 80 милиона долара на северноамериканския пазар и 78 милиона долара от чужбина.

С дебюта си на пазара "Escape Room: Tournament of Champions'' отчита приходи около 8,8 милиона долара, които отреждат трето място в класацията тази седмица за продукцията на "Сони".

На четвърто място е "Бързи и яростни 9" с приходи от 7,6 милиона долара, набрал от премиерата си досега 591,2 милиона долара на глобалния пазар. На пета позиция е "Бебе Бос 2: Семейни Работи" с 4,7 милиона долара.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър