Криси Тейген маха силикона

Суета Добави коментар

"Махам си имплантите!" 34-годишната Тейген написа в Instagram във вторник, редом до снимка, на която е без горнище и със сърдечни емоджиита, покриващи гърдите й.

„Те бяха много добри с мен много години, но на мен ми писна“, обясни майката на две деца за своето решение. "Бих искала да мога да закопчая рокля в моя размер, да легна по корема и да ми е комфортно!"
"Така че не се тревожете за мен! Всичко е наред“, добави Тейген в Instagram. "Все още ще имам гърди, те просто ще са чисти мазнини, което по принцип е гърдата, а не гадна, чудотворна торбичка с мазнини. ❤️"

Тя разкри по-рано във вторник в Twitter, че скоро ще се подложи на операция. Феновете станаха любопитни, след като тя сподели видеоклип, докато се тества за новия коронавирус (COVID-19).

Криси разкри в интервю за Glamour UK през март, че се е подложила на пластична операция, когато е била на 20 години. Тя добави, че имала известни колебания дали отново да се подложи на пластична хирургия:

"Мисля, че трябва да се сменят [импланти] на всеки 10 години", каза тя. "Но когато имате деца, мислите за рисковете от операцията и си мисля: Това не е начинът, по който искам да умра - при операция на гърдите "."

Снимки: Instagram

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Криси Тейген