Крис Прат разкрива, че не му харесва името Крис

Клюки Добави коментар

Крис Прат може и да има същото име като много други холивудски актьори, но той разкрива, че би предпочел да го наричат по друг начин.

Крис Прат в “Пазители на Галактиката”

Крис Прат в “Пазители на Галактиката”

В ново интервю за предаването Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw на SiriusXM Прат призна, че никой не го нарича с първото му име. Вместо това той предпочита да го наричат по друг начин. Той казва:

"Прат. Си Пи. Нали знаете, Си Пи. "Хей, Си Пи." Но никой не ме нарича Крис. Моят приятел, Чад. Отидох на голф с моя приятел, Чад, моя пастор, онзи ден и той каза: "Никой не те нарича Крис? Аз ще те наричам Крис. Добре, Крис. Ти си на ход." А аз казах: "Не, това е странно. Това не е моето име. Не ме наричай Крис."

През 2019 г. Крис Прат беше избран за "най-лошия Крис в Холивуд”. Други известни Крисове са Крис Евънс, Крис Хемсуърт и Крис Пайн.

Крис Прат в “Джурасик свят: Господство”
Крис Прат в “Джурасик свят: Господство”

През 2021 г. тъстът на Крис Прат - Арнолд Шварценегер, го обърква с Евънс. По време на благотворително събитие на живо в Инстаграм, водено от Прат, Шварценегер казва:

"Здравей, Крис... Евънс, о, не Крис Евънс, съжалявам, ще проваля цялото това нещо от самото начало, Крис Прат". Той добави: "Не погледнах картите с реплики. Съжалявам за това. Трябваше да знам името ти, трябваше да знам името ти. Това е сигурно. Ти си любимият ми зет".

Прат е изградил репутацията на екшън звезда чрез героите си във филмовата вселена на Марвел и франчайза "Джурасик свят". Най-новото му начинание е предстоящият сериал на Amazon, “The Terminal List”, в който той играе бивш морски тюлен. Скоро след премиерата на "The Terminal List" Прат ще се появи и в "Тор: Любов и гръмотевици". Там участва с друг известен Крис, тъй като Крис Хемсуърт се завръща в главната роля.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Крис Прат