Крис Еванс е новият глас на Баз Светлинна година

Клюки Добави коментар

Крис Еванс е новият оригинален глас на Баз Светлинна година. Българската премиера на лентата е на 17 юни 2022 г., съобщават от "Форум филм".

Баз е един от най-разпознаваемите и обичани герои на "Дисни"и "Пиксар", но в "Баз Светлинна година" не участва познатия на няколко поколения пластмасов другар на каубоя Уди от емблематичната поредица "Играта на играчките", а героичният тестов пилот и астронавт, който се отправя на мисия в космоса. Той показва на всички на какво е способен човешкият дух и така става вдъхновение за изработването на познатата играчка.

Двукратният носител на "Оскар" Пийт Доктър ("В небето", "Отвътре, навън", "За душата"), който е един от авторите на оригиналната идея за "Играта на играчките" и изпълнителен продуцент на "Баз Светлинна година", разказва: "На пръв поглед можете да си помислите, че това е филм от поредица "Играта на играчките". Не бързайте толкова. Когато създавахме първия "Играта на играчките", замислихме Баз Светлинна година с идеята той да бъде играчка, вдъхновена от някой много готин герой от епичен блокбастър. Сега, всичките тези години по-късно, решихме, че е време да направим този филм".

Режисьор на "Баз Светлинна година" е Ангъс Маклейн, работил по "Приключението на бръмбарите" и "Играта на играчките 2". Като режисьор оглавява късометражните "Бърн-И" и "Играта на играчките: Терор" и си партнира с Андрю Стантън начело на "Търсенето на Дори"

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Крис Еванс