Крис Браун влезе в затвора

Скандал Добави коментар

Крис Браун(Chris Brown) е арестуван в петък в Лос Анджелис, по обвинение за нарушаване на пробацията, свързана с неговото дело през 2009 г. за побой над Риана (Rihanna), с която се срещаше по онова време.

24-годишният певец е отведен в един от местните затвори и ще остане зад решетките без да има възможност за освобождаване под гаранция.


Според Los Angeles Times, Крис не се е съпротивлявал на органите на полицията при задържането му в Малибу. Засега никой не знае как точно изпълнителят на "Fine China" е нарушил пробацията си.

През октомври миналата година, Крис Браун едва отърва затвора. Той беше замесен в сбиване с мъж, който се опитал да влезе в кадър, докато рапъра се снимал с две фенки пред хотел във Вашингтон. Тогава съдът му наложи да посещава терапия за управление на гнева и насилието в рехабилитационен център, но на 14 март беше изхвърлен от там за нарушаване на вътрешните правила.

Припомняме ви, че през 2009 г. имаше инцидент между двойката - Крис Браун и Риана. Тогава певицата показа на журналистите снимки, на които цялото ѝ лице е в синини и други контузии вследствие на побоя. Певецът беше осъден на пет години условно и шестмесечен общественополезен труд. Освен това Браун трябваше да посещава курсове за превенция на домашното насилие. След тази случка почти цял Холивуд се обърна срещу него. Много знаменитости осъдиха действията му и отказаха да работят с него. С годините Браун успя да възстанови репутацията си и дори взе "Грами " през 2012 г. за албума си F.A.M.E.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър