Красивата диетоложка Енджи Касабие разкри как да отслабнем без диети

Клюки Добави коментар

Диетоложката на звездите Енджи Касабие издава първата си книга "Не на диетите".

Красивата диетоложка Енджи Касабие разкрива как да отслабнем без диети в първата си книга "Не на диетите".

След като преди седмици роди първото си дете – Раян, щастливата майка е готова да покори нови върхове. Това ще се случи с пускането на книгата „Не на диетите!“ на пазара, която е плод на десет годишен труд на Енджи Касабие.

“Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие.
Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим”, споделя диетологът на звездите Енджи Касабие.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър