Клои Кардашиян не е бременна и не и харесват тези слухове

Скандал Добави коментар

Клои Кардашиян наруши мълчанието за слуховете, че очакват второ дете с бившия си приятел Тристан Томпсън - и не е доволна от всичкото бърборене в Twitter за бременността и.

Томпсън и Кардашиян имат едно дете - дъщеря Трю. Двамата се разделиха, след като Томпсън изневери на Кардашиян няколко пъти, включително по време на бременността и.

GossipoftheCity твърдеше, че Кардашиян е бременна с момиченце заради активността и в Instagram. Кардашиян не беше казала нищо повече за бременността си, въпреки че е споделяла за решението си да замрази яйцеклетки си, и да, идеята си Томпсън да е донора и на сперматозоиди в „Keeping Up With Kardashians“.

Клои Кардашиян публикува три туита, за да опровергае новината. 

„Тези дни не влизам много в социалните мрежи. И това е една от основните причини защо стоя настрана“, написа Кардашиян в първия си туит. “Отвратителните и разстройващи неща, които казват хората. Отвратена съм от толкова много неща, които виждам. Някак си хората се кълнат, че знаят всичко за мен. Включително и за матката ми. Извратено.”

"Гадните неща, които говорите за мен, заради един слух!” - продължи тя. „Видях толкова много разстройващи / презрителни истории и туитове за мен, заради тази лъжлива история. А и да беше вярно .... това е моят живот, а не твоят.“

„Смешно колко различни стандарти могат да имат хората към това с кого и как се смятат, че другите трябва да живеят живота си. Вярвам, че хората трябва да се съсредоточат върху собствения си живот / семейства, да влагат енергията си в подобряване на ужасния свят, в който живеем в момента, и да се опитват да проектират позитивност за разлика от тях до гадост. "

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър