"Голата истина за група "Жигули" е най-гледан в кината

Афиш Добави коментар

Българската комедия "Голата истина за група "Жигули" на режисьора Виктор Божинов е най-гледаният филм у нас след миналия уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните в страната. В първия уикенд, в който за пръв път проработиха всички киносалони, историята за събрала се наново група след 30-годишна пауза събра 17 826 зрители от предпремиерните прожекции и уикенда и общо 171 601 лева от билетите им.

"Голата истина за група "Жигули" на режисьора Виктор Божинов е най-гледаният филм у нас след миналия уикенд.

"Голата истина за група "Жигули" на режисьора Виктор Божинов е най-гледаният филм у нас след миналия уикенд.

На втора позиция е причината за цялостното отваряне, след третото затваряне, на всички киносалони у нас - екшънът "Годзила срещу Конг", продължение на "Конг: Островът на черепа" от 2017 година. Триизмерният двубой между митичните съперници, заснет преди две години в САЩ и Австралия е гледан от 6 655 зрители и има 78 408 лева от билетите им.

Трета позиция заема излязлата у нас непосредствено преди третото затваряне на кината анимация "За душата" на компанията "Пиксар". Пътуването между "Великото преди" и Земята на учителя по музика Джо е гледано вече от 5 895 зрители и има 62 598 лева приходи.

Можете да изберете филми и да видите кино програматата в kino.novo5.com

Четвърто място е за игрално-анимационния "Том и Джери", който месец беше начело на зрителския интерес у нас. Случващото се с котката и мишката из коридорите на нюйоркски хотел е гледано вече от 45 358 зрители и има 381 994 лева приходи за месец и половина на екраните.

Пета позиция е за трилъра "Преводачите". Ставащото в луксозен бункер с девет преводачи, чиято задача е да транслират очакван бестселър, последен от трилогия, е на екраните у нас вече месец и за това време са го гледали 4 621 зрители и има 43 651 лева приходи от билетите им.

На шесто място е приключенският "Двете страни на чудесата", който е по екраните от месец. Предисторията на "Питър Пан" и "Алиса в страната на чудесата" е гледана от 2 278 зрители и 20 149 лева приходи.

Седма позиция заема екшън-комедията "Убийство за "Оскар". Планът на затънал в дългове режисьора да се разплати с кредитора си-мафиот чрез смъртта на главния герой по време на снимките на уестърн заради застраховката му е по екраните от ноември миналата година и вече е гледан от 7 601 зрители и има 73 521 лева приходи от билетите им.

На осмо място е екшънът "Малките неща" с Дензъл Уошингтън и Рами Малек в главните роли. Полицейският трилър за корумпирани детективи е от месец на екраните и е гледан от 6 782 зрители и има 68 361 лева приходи.

Девето място заема италианската анимация "Лео Да Винчи: Мисия Мона Лиза". Пътуването на младия художник в търсене на пиратско съкровище, за да спаси имението на любимата си Мона Лиза, е на екраните от края на октомври миналата година и вече са го гледали 9 488 зрители и има 81 265 лева приходи.

На десета позиция е анимацията "Чутовното нашествие на мечките в Сицилия". Фантастичната история по книгата на Дино Будзати от 1945 година е гледана вече от 482 зрители и има 2 968 лева приходи.

Миналия уикенд киносалоните са посетени от 29 641 зрители.

Виктор Божинов представи екипа на „Голата истина за група „Жигули“

Вижте повече

Виктор Божинов представи екипа на „Голата истина за група „Жигули“

Виктор Божинов представи екипа на „Голата истина за група „Жигули“ пред подбрана публика и журналисти.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър