Ким Кардашиян вече е в клуба на милиардерите

Суета Добави коментар

Състоянието на риалити звездата Ким Кардашиян, превърнала се в бизнес дама, вече е по-голямо от милиард долара, съобщиха АФП и Ройтерс, позовавайки се на сп. "Форбс".

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян

© Depositphotos

Новият статут на милиардерка на 40-годишната Ким Кардашиян се дължи отчасти на двете и предприятия за козметика и бельо KKW Beauty и Skims, както и на рекламните ѝ договори и на риалити предаването, в което участва.

През октомври 2020 г. "Форбс" оцени състоянието на Ким Карадшиян на 780 милиона долара.

Музикантът Кание Уест, с когото Ким Кардашиян е в развод, притежава 1,8 милиарда долара, преобладаващо от модната си марка Yeezy.

Кайли Дженър, полусестрата на Ким Кардашиян, вече не е милиардерка. "Форбс" оцени състоянието й на около 700 милиона долара след трудната пандемична година и преоценяване на печалбата ѝ от компанията ѝ за козметика, 51 процента от която придоби "Коти".

Ким Кардашиян основа компанията си за козметика през 2017 г., като рекламира и продава продуктите ѝ в интернет, възползвайки се от популярността си в социалните мрежи. Само в Инстаграм тя има 213 милиона последователи. Линията за бельо Skims лансира през 2019 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ким Кардашиян