Ким Кардашиян иска да спаси брака си с Кание Уест, заради децата си

Клюки Добави коментар

Ким Кардашиян и Кание Уест се опитват да спасят брака си, седмица след като рапърът заяви, че се опитва да се разведе с Ким през последните две години.

© Instagram

По време на напрегнатата среща сред като Кание публикува някой много притеснителни туита, Ким според слуховете му казала, че „бракът им е приключил и да се сбогуват“, но сега тя смекчи позицията си заради четирите им деца.

Смята се, че след срещата Ким и Кание са разговаряли и рапърът най-накрая е видян да се качва на самолет, за да напусне Уайоминг в неделя, като има сведения, че се е присъединил към Ким и децата за почивка, от която зависи брака му.

Източник каза за People: "Той й е обещал някой неща. Ким гледа на развода като на последна мярка."

Източникът добавя, че почивката е идея на Кание и Ким се съгласила, че е добра идея да се съберат заедно.

„Всичко това е много сложно. Ким иска той да получи подходяща помощ, а Кание все още не е готов да го направи. Ким просто предприема нещата ден за ден. Тя не е сигурна дали бракът им може да бъде спасен, но прави опити, заради децата."
Източникът продължава: „Семейството на Ким я подкрепя както винаги. Те не обичат да я виждат разстроена. Въпреки че разбират, че биполярното разстройство е сложно състояние, Кание причинява болка на цялото семейство. Всички искат той да получи нужна и навременна помощ."
“Ким е раздвоена. Последното нещо, което иска, е да се разведе с четири деца. Тя знае, че ще се оправи финансово, но притесненията й са децата и семейството и. Тя се подготвя за развода, но кой знае дали всъщност ще подпише документите.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ким Кардашиян