Ким Кардашиян се нуждае от дистанция от Кание Уест по време на карантината

Скандал Добави коментар

Много отношения се тестват от карантина, а сред тях изглежда е и това на Ким Кардашиян и Кание Уест, съобщава Us Weekly.

Us Weekly цитара източник, който твърди, че Ким Кардашиян и Кание Уест имат проблеми, най-вече защото Кардашиян смята, че само тя се грижи за четирите си деца: 6-годишната Норт, 4-годишната Сейнт, 2-годишната Чикаго и 1-годишен Псалм.

„Ким чувства, че се нуждае от малко пространство от Кание“, казва източникът. „Тя се опитва да бъде страхотна майка, да се фокусира върху юридическото училище и работните си ангажименти и е трудно да направи всичко това, без Кание да помогне колкото може. "

Източникът добави, че "суперконтролиращата" личност на Уест се сблъсква с Кардашиян, защото тя "има чувството, че той се опитва да наложи възгледите си върху нейния живот."

„Те имат повече време заедно да говорят за чувствата си, за децата, за целите на нейната юридическа кариера и за бизнес идеите си“, казва източникът. „Тя се опитва да запази семейството си заедно, особено заради децата.“

Us Weekly съобщи още миналия месец, че двойката спори много и Кардашиян не получава достатъчно подкрепа от Уест.

"Кание наистина лази по нервите на Ким", каза източник по това време.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър