Ким Кардашиян отвръща на удара

Скандал Добави коментар

Ким Кардашиян с реплики срещу Тейлър Суифт след новите кадри от телефонния разговор за песента „Famous“

Ако смятате, че нововъзникналата драма между Ким Кардашиян /  Кание Уест  и Тейлър Суифт за песента „Famous“ е приключила много грешите. Враждата отново се засили, наскоро след като изтекоха нови кадри от скандално телефонно обаждане между Суифт и Уест.

Вижте: Най-новото: Драмата между Тейлър Суифт и Кание Уест никога не свършва

taylor

Суифт коментира вчера (23 март) в своя Instagram Stories за новата информация, като написа: „Вместо да отговарям на тези, които ме питат какво мисля за изтеклия видеоклип, който доказва, че говоря истината през цялото време за този разговор ( знаете, този, който беше записан незаконно, който някой беше редактирал и манипулирал, за да ме натопи и да накара мен, моето семейство и фенове ми да минат през ада за 4 години) ... Прокарайте пръст нагоре, за да видите какво наистина има значение. "

taylor kanye 1

Сега Кардашиян Уест дава своя отговор като защитава себе си и съпруга си в Twitter.

„@ Taylorswift13 е избрала да възобнови стара разправия - което в този момент се чувства много самоцелно, като се има предвид, че страданието поред което милиони истински жертви са изправени в момента“, туитна тя. „Преди няколко дни не изпитвах нужда да коментирам и всъщност съм наистина смутена и огорчена да го правя точно сега, но тъй като тя продължава да говори по въпроса, чувствам, че оставам без избор, освен да отговори, защото тя всъщност лъже. "

За да е ясно, единственият проблем, който някога съм имал около ситуацията, беше, че Тейлър излъга чрез своя говорител, който заяви, че„ Кание никога не се е обаждал да иска разрешение ... “Те ясно говореха, както виждате. Никой никога не отричаше, че думата „кучка“ беше използвана без нейно разрешение “, каза още Кардашиян Уест. „По времето, когато те говориха, песента все още не беше напълно написана, но както всеки може да види във видеото, тя манипулира истината на реалния им разговор в изявлението си, когато екипът ѝ каза, че„ тя отказа и го предупреди за пускането на песен с толкова силно мизогинистично послание" Лъжата никога не беше за думата кучка. Винаги беше дали е имало разговор или не и тонът на разговора."

taylor kanye 6


Никога не съм монтирала кадрите (поредната лъжа) - Пуснах само няколко клипа в Snapchat, за да покажа моето мнение и пълното видео, което наскоро изтече, не променя разказа. Като допълнение, Кание като артист има пълно право да документира своето музикално пътуване и процес, точно както тя наскоро направи чрез документалния си филм. Кание е документирал създаването на всичките си албуми за личния си архив, но никога не е пускал нито един от тях за обществено потребление и разговорът между двамата би останал частен или би отишъл в кошчето, ако тя не беше излъгала и принудила аз да го защитавам. Това ще е последният път, в който говоря по този въпрос, защото честно казано, никой не го интересува. Съжалявам, че ви отегчих всички с това. Знам, че всички се занимавате с по-сериозни и важни въпроси.” - завърши Кардашиян Уест.

taylor kanye 3


Дългогодишният говорител на Тейлър Суифт, Три Пейн също писа в Twitter, за да опровергае туитовете на Кардашиян Уест.

„Аз съм говорител на Тейлър и това е моето НЕРЕДАКТИРАНО оригинално изявление. Между другото, когато извадиш части (от видеото), това е монтиране “, написа тя. "П.П. кой се нервира, за да изтече това видео? “

В картинка в туита на Пейн пишеше “Кание не се обади, за да търси одобрение, а за да помоли Тейлър на пусне сингъла му  „Famous“ в нейния туитър профил. Тя отказа и го предупреди за пускането на песен с такова силно мизогинистично послание. Тейлър никога не е била осведомена за истинския текст: “Аз направих тази кучка известна”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър