Кейти Пери бременна

Клюки Добави коментар

Кейти Пери разкри, че е бременна в музикалния клип за новата си песен „Never Worn White“ в сряда.

В публикация в Instagram след премирата на музикалния и видеоклип, Пери написа „Нека само да кажем, че ще бъде лято, препълнено със неща“.

В Twitter певицата също сподели: “О боже толкова се радвам, че вече не трябва да си прибирам корема.“

35-годишната певица обсъдила бременността си дълго с феновете в Instagram Live: "Много неща ще се случат това лято", сподели Кейти. "Аз не само ще родя, буквално, но и образно казано нещо, което вие чакате. Така че нека просто го наречем двоен удар.”

"Развълнувана съм. Ние сме развълнувани и щастливи и това е може би най-дългата тайна, която някога е трябвало да пазя", продължи тя. “Аз обичам да ви споделям всичко, но знаех, че ще ви го кажа по най-добрия начин с песен..., тъй като така си говоря с вас. "

Кейти също разкри без коя храна не може през бременността си - горещ сос Табаско и, че яде „същото бурито от седмици насам“.

Това ще бъде първото дете на Кейти Пери с годеника и Орландо Блум, който има деветгодишен син Флин от бившата си съпруга Миранда Кер.

Пери и Блум първо разпалиха романтични слухове през януари 2016 на партито на Golden Globes. През март същата година певицата и актьора от „Властелинът на пръстените“ се превърнаха в „официална двойка“. Двамата се разделиха 10 месеца по-късно, но намериха се завърнаха един към друг и обявиха годежа си през февруари 2019.

В музикалния клип Пери пее „Никога не съм носила бяло, но искам да го направя правилно, да, наистина искам да опитам с теб“, намеквайки за потенциална сватба с Блум в бъдеще.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър