Кей Джей Апа стана баща

Клюки Добави коментар

Кей Джей Апа и Клара Бери посрещнаха първото си дете.

Приятелката на звездата от "Ривърдейл" Кей Джей Апа, моделът Клара Бери, съобщи, че е родила, в публикация в Instagram в неделя. Това е първото дете и за двамата.

"Саша Вай Кенети Апа, родена на 23 септември", пише гордата майка. "Той е съвършено съвършенство. Най-щастлива съм, че сега имам двама мъже на живота си, които изпълват сърцето ми с тази космическа гигантска необятна любов."

Малката ръчичка на бебето стиска един от пръстите на Бери на снимката, която тя публикува при обявяването на раждането му.

Няколко от колегите на Апа от "Ривърдейл" побързаха да изпратят поздравления на двойката в секцията за коментари на публикацията на Бери.

" Новият най-добър приятел на Ривър!! #boymom", написа Ванеса Морган, визирайки сина си Ривър, който се роди в началото на 2021 г.
"толкова красиво име. поздравления, Клара!!", коментира актрисата Камила Мендес.

Апа разкри, че двамата с Бери очакват дете през май, като публикува снимка, на която моделът показва бременния си корем, докато седи до него на дивана. За пръв път се заговори, че двойката се среща през декември 2019. Самият Апа потвърди връзката им през януари 2020 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кей Джей Апа