Карантината прекрати връзката на Лили Райнхарт и Коул Спраус

Скандал Добави коментар

Лили Райнхарт и Коул Спраус споделят малко подробности за връзката си, но близки до тях източници са готови да говорят пред таблоидите за това, което е причинило раздялата им това лято.

Източници на People заявиха, че двойката е скъсала. E! Потвърди новината и споделиха още по-големи подробности от множество източници, защо Райнхарт и Спраус са взели решението преди месец, да си вземат почивка.

Embed from Getty Images
„Лили и Коул бяха на добро място (във връзката си), когато снимките Ривърдейл бяха спрени поради епидемията от коронавирус, но те се изолираха по отделно, а разстоянието никога не е било добро за връзката им“, каза източник на E!. "Когато Коул и Лили са заедно често, нещата са много добри. Връзката им е много интимна и привързана, но нещата стават много по-сложни, когато са разделени."

Втори източник се съгласи и добави:

"Разстоянието никога не е добро за връзката им. Решиха да не влязат под карантина заедно и разбраха, че това не работи. И двамата знаят, че комуникацията им е по-добра, когато са заедно на живо, и връзката от разстояние не е за тях. "

Друг източник каза на E! че вероятно това не е краят за Спраус и Райнхарт:

„Те знаят, че вероятно ще се сдобрят, след като снимките се възобновят“, казва източникът. "И двамата не се интересуват от запознанства с други хора, просто използват това време, за да си починат и да се съсредоточат върху себе си."
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър