Кание Уест: Бог ме накара да прекъсна речта на Тейлър Суифт

Клюки Добави коментар

Кание Уест твърди, че Бог го е накарал да прекъсна речта на Тейлър Суифт на MTV Video Music Awards през 2009.

След повече от десетилетие, Кание Уест най-накрая разкри истинския мотив за намесването му в речта на Тейлър Суифт на MTV Video Music Awards през 2009: Бог ми нареди да го направя.

Скандалният инцидент се случи, докато тогава 20-годишната Тейлър Суифт получава наградата си за най-добър женски видеоклип за „You Belong With Me“. Изведнъж Кание Уест изтичва на сцената и грабва микрофона, за да каже, че видеото на Бийонсе „Single Ladies“ според него заслужава наградата.

„Йо Тейлър, наистина се радвам за теб, ще те оставя да завършиш“, провиква се Уест на микрофона, „но Бийонсе имаше един от най-добрите видеоклипове за всички времена! Един от най-добрите видеоклипове за всички времена! “
Embed from Getty Images

Изминаха 11 години от този скандален момент и това е първият път, в който Кание говори за него и заяви, че по това време е нямал представа коя е Тейлър Суифт.

Кание Уест сподели в интервю за подкаста “Cannon’s Class”, че Бог е направил така, че той да е на първия ред, за да може да има бърз достъп до сцената и че просто е изпълнил желанията на Господ.

"Ако Бог не искаше да се кача на сцената и да кажа, че Бионсе е имала най-доброто видео, нямаше да ме настани на първия ред. Щях да седя отзад.” каза той.
Embed from Getty Images

Говори се, че Кание се е бил почерпил преди да мине по червения килим на наградите, но той отхвърли това.

Кание продължи: „И пиех само Хенеси (марка коняк), защото не исках да отида на наградите, защото така ми беше наредно.“
Embed from Getty Images
Той обобщи събитието така: „В момента Бог ми предава информацията и той не ми дава никаква друга информация... Така че това означава, че той иска да кажа това, точно сега.“
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кание Уест