Как се чувства Хейли Болдуин със сравненията с другите бивши на Джъстин Бийбър

Клюки Добави коментар

Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър отговориха на въпроси на феновете в предаването си във Facebook, "The Biebers on Watch", Болдуин сподели някои от личните си чувства относно това, че е сравнявана с бившите приятелки на съпруга си.

Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър са женени от 2018 г. и изглежда са щастливи. Това не спира многото сравнения на Хейли с бившите на Бийбър, които също са в центъра на публичното внимание като Селна Гомез. По време на "The Biebers on Watch" Болдуин сподели своите чувства, но не спомена конкретно никого.

„Нека започна като кажа, че вероятно имам много неща, които бих могла да кажа по този конкретен въпрос, по тази тема. Определено не е лесно. Джъстин знае, че съм имала наистина, много тежък момент и наистина тежък период с много неща, които хората казват, и много от начините, по които хора са направили сравнения и просто ме поставят в положение, в което те ме карат наистина да се чувствам като по-малко жена. Не е лесно, особено когато хората имат фенове, които са наистина страстни и искат да изразят това и искат да изразят своето мнение... Също така мисля, че когато хората имат много да кажат за нещо, те излизат от пътя си да накарат някой да се почувства по-малко или да излизат от пътя си, за да накарат някой да се почувства зле, това е защото сами преминават през нещо и прожектират върху тази публична фигура и това ги кара да се чувстват по-добре за себе си. Тази реалност не го прави по-лесно, но мисля, че помага да си спомням: „Този човек ме кара само да се чувствам така, защото сам преминава през нещо.“ Много съм мислила, мислила съм как... Мисля, че стигнах до момент, в който хората ще кажат какво ще кажат ... хората мислят, че знаят какво се е случило в живота му и отношенията му и мислят, че знаят какво се е случило между нас и връзката ни и как ние сме стигнали до тук, а няма как да го знаят. Те измислят подробности, които смятат за истински, които всъщност не са, и стигнах до момент, в който съм като: „Защо дори ще се опитам да изляза от пътя си, за да кажа истината, където това не ги засяга и няма значение?... Има толкова много, което хората не знаят, което се случва зад кулисите. "

Във видеото във Фейсбук Болдуин също се спря на това как живее живота си като обществена личност, когато не е в социална изолация заради пандемия. Тя каза, че, докато растяла, чувствала, че е в състояние да има "доста нормален живот" в щата Ню Йорк, извън факта, че е член на известното актьорско семейство "Болдуин". Но нещата определено се променили, когато тя започнала да работи и да се мотае с колегите си известни млади хора. Станало още по-трудно да има нормален живот, когато тя станала Бийбър.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър