Джеси Нелсън напуска Little Mix

Клюки Добави коментар

Джеси Нелсън обявява, че напуска Little Mix след девет години.

© Instagram

29-годишната певица сподели в Instagram в понеделник, сърдечно изявление, където разкри, че иска да се съсредоточи върху неща, които я правят "щастлива".

Джеси също така емоционално заяви, че да бъде част от групата „е повлияло на психичното ѝ здраве“ и че намира „постоянното напрежение за много трудно“.

“Последните 9 години в Little Mix бяха най-невероятното време в живота ми “, написа тя в Instagram. „Истината е, че наскоро участието ми в групата наистина се отрази на психичното ми здраве. Намирам постоянното напрежение да бъда в момичешка група и да отговарям на очакванията много трудно. "

Певицата обясни, че трябва да прекара време с близките си и да отдели време за себе си. И звучи сякаш тя си тръгва в добри отношения с бившите си съотборници.

„Искам да кажа благодаря на Джейд, Пери и Лий-Ан за създаването на едни от най-удивителните спомени, които никога няма да забравя“, написа тя. „Надявам се, че ще продължите да изпълнявате всичките си мечти и ще продължите да правите музика, която хората обичат.“

Little Mix също споделиха новината в Instagram и казаха, че е "невероятно тъжно време" за групата, но "напълно подкрепят" решението на Джеси и планират да продължат в нейно отсъствие.

Миналия месец представители на Little Mix обявиха, че Джеси ще си вземе „удължена почивка“ от групата поради „лични медицински причини“. Джеси е член на групата от създаването и.

Въпреки напуска Джеси Нелсън, останалите членове на Little Mix Пери Едуардс, Джейд Търлоу и Лий-Ан Пинок все още планират да останат заедно като група.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джеси Нелсън #Little Mix