Джаред Лето загубил „Оскар“-а си

Клюки Добави коментар

Появявайки се във „The Late Late Show with James Corden” във вторник, Лето разкри, че е загубил „Оскар“-а си, когато се е преместил в нов дом в Лос Анджелис.

Джаред Лето в "Outsider"

Джаред Лето в "Outsider"

© Netflix

Лето спечели „Оскар“ за най-добър актьор в поддържаща роля през 2014 г. във филма от 2013 г. „Клубът на купувачите от Далас“.

В интервю във вечерното шоу с водещ Джеймс Кордън, Джаред Лето сподели, че за последно е виждал наградата си някъде около преди 3 години. „Смених дома си в Лос Анджелис и след това, когато се преместихме, някак си просто магически изчезна.“

„Може да е някъде, но го търсих на всякъде“, продължи вокалистът от „Thirty Seconds to Mars“. „Надявам се, че е в добри ръце, където и да е... "

Когато Кордън натисна Лето , дали някой наистина е взел наградата, актьорът, сподели, че остава с надежда, че тя все още някъде съществува.

„Мисля, че това е възможно, не е нещо, което някой случайно изхвърля в кошчето“, отговори Лето. „Надявам се някой, да се погрижи за това. Спомням си нощта, в която го получих, я дадох го на толкова много хора... ”
Джаред Лето в „Клубът на купувачите от Далас“.

Джаред Лето в „Клубът на купувачите от Далас“.

„Беше избит и надраскан, но хората се забавляваха да го снимат. Хубаво е да го споделяш, така че се надяваме, че някой все пак се грижи добре за него “, заключи Лето.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джаред Лето