Исмаил Хаджиоглу и Аслъхан Гюрбюз са двойка

Клюки Добави коментар

Исмаил Хаджиоглу, който се раздели с Мерве Чаъран, започна връзка с актрисата Аслъхан Гюрбюз.

Исмаил Хаджиоглу започна да живее и да се среща с известната актриса Мерве Чаъран дни след развода си с Дуйгу Кумарки. Двамата прекратиха връзката си миналия месец, а според слуховете той вече е започнал нова с Аслъхан Гюрбюз.

Според новините на tv100, Хаджиоглу е влюбен в Гюрбюз и двамата са на почивка заедно. Твърдението, че двойката е била видян заедно на екскурзия по Черно море, изненада феновете им. Исмаил Хаджиоглу сподели кадри от почивката си в профила си в социалната мрежа, а Аслъхан Гюрбюз не е публикувал нищо.

Когато Хаджиоглу се раздели със съпругата си Дуйгу Кумарки и веднага след това започна да живее с Чаъран. Хаджиоглу беше засипан с обвинения в “изневяра. Кумарки потвърди слуховете в Instagram.

Дуйгу Кумарки пише: "Получавам много съобщения. Много благодаря на всички, но не ми казвайте "защо не говориш?“ Това не е моят стил, не мога да гледам надолу от нивото, на което съм. Затова всичко излиза от само себе си. Бог винаги е на моя страна. Обичам божествена справедливост..."

Чаъран, за която се твърди, че е унищожил брака на Хаджиоглу, заяви, че тези твърдения са измислици.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър