Ипек Филиз Язъджъ и Уфук Бейдемир се сгодиха

Клюки Добави коментар

Актрисата Ипек Филиз Язъджъ и музикантът Уфук Бейдемир, които са заедно от около две години, са решили да се оженят. Двойката обяви добрата новина в профилите си в социалните мрежи.

Актрисата Ипек Филиз Язъджъ, която влиза в ролята на Джейда в “Не пускай ръката ми”, и турският певец Уфук Бейдемир се сгодиха. Актрисата, която отговори с "да" на предложението за брак на любимия си, сподели добрата новина с последователите си в профила си в Instagram.

Тя написа под снимката: "Сега е време да споделим щастието си с вас".

Двойката обяви връзката си през април миналата година.

Ипек Филиз Язъджъ прави телевизионният ѝ дебют през 2016 г. със сериала “Семейни тайни”. През 2017 г. тя участва в сериала “Извън протокола” заедно със Сонгюл Йоден, Еркан Петеккая и Долунай Сойсерт. Продължава телевизионната си кариера с роля на Джейда в сериала “Не пускай ръката ми”. Първата ѝ главна роля е в оригиналния сериал на Netflix "Aşk 101”.

Уфук Бейдемир е турски певец и автор на песни. Той става известен в Турция с песента си "Ay Tenli Kadın". През 2018 г. Бейдемир се класира на трето място в списъка на номинираните за наградата "Музикант на годината" на наградите "Мъже на годината" на GQ Türkiye.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър