Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу се ожениха

Клюки Добави коментар

Турските актьори Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу се ожениха в Германия.

Йозге Гюрел и Серкан Чайоулу, които се запознаха връзката си на снимачната площадка на сериала "Сезонът на черешите”, се ожениха в Карлсруе, Германия, където живее семейството на Чайоулу.

Семейството и близки приятели на двойката присъстват на сватбената церемония. Снимки от сватбата бяха споделени в социалните мрежи. На сватбата Йозге носи рокля на Йозлем Кая , а Серка предпочете костюм създаден от Левон Кордончиян.

Двойката дари сватбените си подаръци на фондация за деца с онкологични заболявания. Гюрел и Чайоулу ще вдигнат сватбено тържество във Верона, Италия, на 13 август 2022 г.

Гюрел правим своя актьорски дебют с образа на "Зейнеп" в "Къде е дъщеря ми?”. През 2014 г. получава главната роля в "Сезонът на черешите". През 2017 г. играе главната роля в телевизионния сериал Yıldızlar Şahidim. През 2017 г. Гюрел изпълнява ролята на Назлъ Пинар Аслан в “Горчиво и сладко”. През 2020 г. Гюрел изпълнява главната роля на Езги в турския сериал “Мистър Грешен”.

Чайоулу правим своя актьорски дебют през 2012 в епизодична роля в серала „Север Юг“. През 2014 г. играе ролята на Аяз Динчер в сериала "Сезонът на черешите”. След това актьорът застава пред камерата с образа на Демир Черахоглу в сериала "Hayatımın Aşkı". Той е в гланата роля в сериалите “Börü”, “Halka”, “Нов живот” и “Имало едно време в Кипър”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър