Холивуд: Джони Деп е „радиоактивен“

Скандал Добави коментар

Джони Деп е въплъщение на разглезената филмова звезда, твърди продуцент, който наскоро е работил с него.

Джони Деп в "Убийство в Ориент експрес"

Джони Деп в "Убийство в Ориент експрес"

Какво казва Холивуд за Джони Деп?

„През последните 35 години просто никога не са му казвали „не“, каза неназован продуцент пред Холивуд Рипортър. „Това е типично за Холивуд, но никога не съм го виждал до такава степен. "
„Просто сега не можеш да работиш с него“, каза шеф на студио за същата статия. „Той е радиоактивен.“

Миналия месец Деп загуби съдебно дело срещу британския таблоид The Sun и оттогава кариерата му върви надолу.

Джони Деп проваля полски кинофестивал

Актьорът Джони Деп продължава да се държи безотговорно и откачено. В момент, в който той трябва да покаже най-доброто от себе си той разочарова и малкото хора в индустрията, които имат вяра в него.

На 21 ноември той трябваше да приеме награда чрез видеоконференция от полски филмов фестивал. „Minamata“, независим нискобюджетен филм с участието на Джони Деп, който трябваше да закрие фестивала, но актьорът не се появи.

Вместо това Деп изпраща „страна“ своя снимка, „с отворена риза и с платинено руса коса, наднича изпод чифт цветни шалове. Необяснимо е, защо той стои зад решетките на карибския затвор. "

Малко са примерите за имплозия на филмова звезда с величината на Джони Деп, които са били толкова внезапни и зрелищни. За 13-те години в центъра на прожектора Деп печели около 650 милиона долара.

Защо замениха Джони Деп с Мадс Микелсен във „Фантастични животни 3“

Вижте повече

Защо замениха Джони Деп с Мадс Микелсен във „Фантастични животни 3“

Уорнър Брос потвърди, че Мадс Микелсен ще поеме ролята на тъмния магьосник Гелърт Гриндълуолд от Джони Деп в третия филм в поредицата “Фантастичните животни“. Ето защо.

​Многото дела на Джони Деп

Многото дела на Джони Деп

В началото 2021, Деп отново ще се озове в съда. Член на снимачния екип на “City of Lies” го дава на съд. Филмът от 2018 се фокусира върху неразкритите убийства на рапъри Notorious B.I.G. и Тупак Шакур. Ищеца твърди, че актьорът го е ударил два пъти на снимачната площадка, докато бил пиян. Деп отрича твърдението.

В същата година Деп ще съди бившата си съпруга отново. Актьорът обвинява Амбър Хърд в клевета и поиска 50 милиона долара. Делото ще се разглежда в щата Вирджиния. Холивудсият актьор твърди, че Хърд е уронила имиджа му със статията си във Вашингтон Поуст. Шансовете да спечели това дело са дори по-лоши, отколкото са били шансовете да спечели делото срещу The Sun. В това дело Деп трябва да убеди съдията, че написаното от актрисата е клевета срещу него.

За разлика от случая във Великобритания, където таблоида трябваше да доказва истинността на своите статии. Това дело вероятно ще бъде още по-скандално. Джони Деп е длъжен да осигури цялата си комуникация с бивши романтични партньори, включително Анджелина Джоли, Кийра Найтли и Марион Котияр.

Джони Деп, също така съди дългогодишният си бизнес-мениджър Джоел Мандел и адвоката му и бащина фигура Джейк Блум. И двата дела бяха уредени извън съда, като Деп получил някакви пари.

И източници казаха пред Холивуд Рипортър, че номинираният за "Оскар” актьор е платил на първата си съпруга Лори Ан Алисън 1,25 милиона щатски долара, след като оставил дълго гласово съобщение, в което многократно е използвал расистки изрази.

Друго дело на двама бивши телохранители на Деп които твърдят, че са принудени да изпълняват задължения като „изхвърляне на прах от остатъците от наркотици от лицето на Деп“, също било уредено извън съда.

Амбър Хърд съди Джони Деп за 100 милиона долара

Вижте повече

Амбър Хърд съди Джони Деп за 100 милиона долара

Амбър Хърд отговаря на делото на бившия съпруг Джони Деп с ново дело, обвинявайки го, че е използвал тролове и фалшиви акаунти в социалните медии, за...

Откачени съобщения за Амбър Хърд

Делото на Деп срещу The Sun разкри много притеснителни детайли около отношенията между Амбър Хърд и Деп. Някои от съобщенията, който актьора изпраща след раздялата им са особено смущаващи.

Ето едно съобщение от Деп до бившия агент на Хърд:

“Тя заслужава цялостно унижение в глобален мащаб... И ще си го получи. Ще ми трябват вашите съобщения за брата от Сан Франциско... Дори съжалявам да попитам... Но тя смуче кривия член на [Илон Мъск] и той й даде малко скапани адвокати... нямам милост, нямам страх и нито грам емоция или онова, което някога мислех, че е любов към тази златотърсачка, с ниско ниво, от чийто вид има много, мекушав, ненужна висяща прекалено използвана риба…Толкова се радвам, че тя иска да се борим!!!Тя ще се опари!!! И нямам търпение да изхвърля от живота си тази к*рва. Срещнах тук една величествена рускиня...Която ме кара да осъзная времето, което изгубих по тази 50-центова стриптизьорка ... не бих я докоснал и с ръкавица. "

В друго съобщение към актьорът Пол Бетани, Деп пише:

"Да изгорим Амбър !!!" На което Бетани, очевидно приемайки го като шега, отговаря: "Като се замисли, не мисля, че трябва да изгаряме Амбър - тя е възхитителна компания и е прелесна за окото, плюс не съм сигурен, че е вещица. Можем разбира се да опитаме английския начин на действие - да направим тест за удавяне. Мисли? " Деп добавя: "Нека я удавим, преди да я изгорим !!! След това ще изч*кам изгорения й труп, за да съм сигурен, че е мъртва."

Изглежда също, че Джони Деп се е опитал да се намеси в кариерата на Амбър Хърд.

Джони Деп се опитал да унищожи кариерата на бившата си жена

Вижте повече

Джони Деп се опитал да унищожи кариерата на бившата си жена

Джони Деп се опитал да накара Warner Bros. да уволни Амбър Хърд от филма “Аквамен”.

Джони Деп е най-лошият сценарий за справяне с PR криза

„Джони Деп е най-лошият сценарий за справяне с PR криза“, каза един от най-добрите консултанти по кризи пред Холивуд Рипортър. „Използвам го като пример, за да казвам на клиентите си какво да не правят. Не става въпрос, че се е застрелял в крака. Той се застреля в лицето. ”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джони Деп