Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители и избраха специално име за сина си

Клюки Добави коментар

Звездата от филма "Жокера" Хоакин Финикс и годеницата му Руни Мара станаха родители за първи път. Двойката избра специално име за новородения си син.

Американският актьор, музикант и продуцент Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара се опитват да пазят личния си живот в тайна, така че публиката получава новини за двойката благодарение на близки до тях приятели. Дори за раждането на първото им дете не разказаха самите щастливи родители, а техният приятел - известен режисьор.

Руни и Хоакин, опитвайки се да запазят личния си живот, не потвърдиха официално бременността на актрисата. Ето защо феновете научиха за раждането на бебето им благодарение на режисьора Виктор Косаковски. Той съобщи хубавата новина по време на пресконференция на премиерата на филма си на кинофестивала в Цюрих.

Embed from Getty Images
„Току-що му се роди бебе. Красив син, на име Ривър", каза режисьорът.

Името е в чест на покойния брат на Финикс - Ривър, който трагично почина на 23-годишна възраст през 1993 година.

Актьорът е бил много близък с брат си. Хоакин дори го спомена в речта си на Оскарите. Той също прочете стихотворение, което Ривър е написал, когато е бил на 17 години.

Embed from Getty Images

Любовната история между Хоакин и Руни започва през 2012, когато за първи път се срещнат на снимачната площадка на филма „Тя“. Във филма двойката играе семейна двойка. Но връзката им започва на снимачната площадка на филма „Мария Магдалина“ през 2016. На следващата година Хоакин Финикс и Руни Мара правят своя дебют на червения килим като двойка на кинофестивала в Кан.

Нещата стават по-сериозни през юни 2017, когато се твърди, че двойката е имала „церемония по благословението“, за да затвърдят своята ангажираност един към друг. Същата година Хоакин потвърди, че двамата с Руни живеят заедно и по-късно източник разкри, че са купили дом заедно в Холивуд Хилс.

Embed from Getty Images

Две години по-късно се появиха слухове, че двамата са сгодени. Актрисата породи тези слухове, след като бе видяна да носи пръстен на годежния си пръст.

Слуховете, че потайната двойка очакват първото си дете, се появиха през май, но поради пандемията на коронавируса те успяха да запазят детайлите в тайна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хоакин Финикс #Руни Мара