Хит от саундтрака към анимацията "Енканто" втора седмица оглавява класацията

Свежо Добави коментар

Парчето "We Don't Talk About Bruno" от анимацията "Енканто" на "Дисни" втора седмица остава начело на класацията Хот 100 на "Билборд" за сингли, съобщи сайтът на изданието.

Това е първата песен от анимация на "Дисни", която остава на върха повече от една седмица. Единственото парче от подобен филм на компанията, оглавявало класацията на "Билборд", е "Whole New World" от "Аладин" в началото на март 1993 г. То обаче беше лидер само една седмица.

Автор на "We Don't Talk About Bruno" е Лин-Мануел Миранда. Саундтракът към "Енканто" също е начело на класацията на "Билборд" за албуми тази седмица.

Адел запазва второто си място в чарта за сингли с "Easy on Me", която беше начело на подреждането десет непоследователни седмици.

Групата "Глас енимълс" със сингъла "Heat Waves" остава на третата си позиция от миналата седмица.

Промяна няма и в останалите две песни, които допълват челната петица на Хот 100 - Кид Ларой и Джъстин Бийбър със "Stay" са четвърти след 30 седмици в топ десет на класацията на "Билборд", като седем от тях я оглавяваха. Кодак Блек с парчето "Super Gremlin" запазва петата позиция.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър