"Годзила срещу Конг" запази челната си позиция в бокс-офис класацията в САЩ

Афиш Добави коментар

Филмът "Годзила срещу Конг" за трета поредна седмица е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предаде Ройтерс.

По данни на БоксОфисМоджо през третия уикенд на екран в САЩ и Канада за филма са продадени билети на стойност 7,7 милиона долара. С това общите му приходи в домашния бокс-офис преминават границата от 80 милиона долара.

Сумата е внушителна на фона на пандемичната обстановка, в която много киносалони остават затворени, а отворените работят с ограничен капацитет. Едновременно с излизането си по кината филмът "Годзила срещу Конг" тръгна и по стрийминг платформата HBO Макс.

Второто място в бокс-офиса на Северна Америка заема трилърът "Никой" с Боб Оденкърк с постъпления в размер на 2,5 милиона долара. Следва хорърът "Лечител" с 2,1 милиона долара.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от анимациите "Рая и последният дракон" и "Том и Джери". Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 1,9 милиона долара и 1,1 милиона долара

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Боксофис