GM представи електрическия SUV Hummer

Технологии Добави коментар

GM представи електрическия SUV Hummer EV. Towa е вторият електрически модел от обновената серия Hummer.

GMC HUMMER EV SUV допълва семейството на HUMMER EV и се отличава със 126,7-инчово междуосие за стегнати пропорции и маневрена каросерия, осигурявайки...
GMC HUMMER EV SUV допълва семейството на HUMMER EV и се отличава със 126,7-инчово междуосие за стегнати пропорции и маневрена каросерия, осигурявайки забележителна проходимост на пътя и извън него. © GMC
© GMC

Наскоро GM показа Hummer EV - електрически пикап с пробег от 560 км. Прототипът на Hummer EV SUV е готов и масовото му производство ще започне в близко бъдеще. Продажбите ще започнат през 2023 г.

  • Някои спецификации на Hummer EV SUV: Е
  • лектрически двигатели с мощност до 830 к.с. 16- или 20-модулни батерии с мощност до 300 kW. Пробегът с едно зареждане е до 300 мили (482 км).
  • Ускорението от 0 до 100 км/ч е около 3,5 сек. В салона има 12,3-инчово електронно табло, 13,4-инчов сензорен екран на мултимедийната система и цифров ключ за стартиране на автомобила.
  • Поддръжка за движение по диагонал (функция Crab Walk), както и възможност за повдигане на окачването с 15 см - полезно за преодоляване на високи препятствия.
  • Налице е второ поколение система за подпомагане на водача Super Cruise, която позволява шофиране със свободни ръце.
  • Hummer EV SUV ще се предлага в различни версии - те се различават една от друга по мощността на двигателя и пробега.
© GMC
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Електрически автомобили