Гари Барлоу, Майкъл Бубле и Себастиан Ятра в „Elita“

Свежо Добави коментар

Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена, Гари Барлоу (Take That), Майкъл Бубле и Себастиан Ятра, обединяват талантите си в общ проект.

Парчето "Elita" излиза днес и е пилотният сингъл от предстоящия солов албум на Гари - "Music Played By Humans", който ще излезе на 27-ми ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013 г. и двойноплатиненото му постижение със "Since I Saw You Last".

"Elita" е песен, посветена на силата на жените. С танцувално и енергично поп-латино звучене, "Elita" събира за първи път три големи имена от света на съвременната музика и отличителните им вокали с лекота зазвучават в унисон.

Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019 г.

“Първоначално бяхме само двамата с Майкъл”, споделя Гари, “но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Себастиан ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично.”
“Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно. Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща.”, разказва Майкъл.
“Още не мога да осъзная, че имам песен с Гари Барлоу и Майкъл Бубле”, коментира Себастиан. “Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от 3 живота. Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в Elita!”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър