Филмът "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор" ще излезе на екран през април

Афиш Добави коментар

Компания "Уорнър брадърс" разкри заглавието и датата на излизане на екран на третия филм от поредицата "Фантастични животни", действието в която предхожда хронологично събитията в романите на Дж. К. Роулинг и филмите за приключенията на Хари Потър, съобщи сайтът Дедлайн.

Според съобщението филмът "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор" ще тръгне по кината по-рано от обявеното - на 15 април догодина. Първоначално беше оповестено, че третият филм от поредицата ще излезе на екран на 15 юли 2022 г.

Първият филм "Фантастични животни и къде да ги намерим" беше пуснат през 2016 г., а вторият "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд" - през 2018 г.

Дейвид Йейтс, който режисира първите два филма от поредица и последните четири филма за приключенията на Хари Потър, ще застане зад камерата и за "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор".

В познатите им роли на магизоолога Нют Скамандър и младия Албус Дъмбълдор зрителите отново ще видят британските актьори Еди Редмейн и Джуд Лоу.

Холивудският актьор Джони Деп, който в първите два филма се превъплъщаваше в образа на злодея Гелерт Гринделвалд, беше принуден да се откаже от участието си в третия филм, след като загуби делото за клевета срещу британския таблоид "Сън", нарекъл го "бияч на съпруги". Вместо Деп зрителите ще видят датския актьор Мадс Микелсен.

Защо замениха Джони Деп с Мадс Микелсен във „Фантастични животни 3“

Вижте повече

Защо замениха Джони Деп с Мадс Микелсен във „Фантастични животни 3“

Уорнър Брос потвърди, че Мадс Микелсен ще поеме ролята на тъмния магьосник Гелърт Гриндълуолд от Джони Деп в третия филм в поредицата “Фантастичните животни“. Ето защо.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър