Филип Киркоров се превъплъти в ролята на император Петър Първи в комедиен сериал

Клюки Добави коментар

Филип Киркоров се превъплъти в ролята на руския император Петър Първи в комедиен исторически уеб сериал. Премиерата на проекта се състоя по повод 350-годишнината от рождението на владетеля, съобщава ТАСС, като цитира продуцентите от студио „Базелевс“.

Главният герой на комедийната уеб поредица Петър Първи поддържа видеоблог, създава маршрут за пътуване до Европа чрез онлайн картографска услуга, и дори общува с други исторически личности в месинджър.

„Беше лесно да се превъплътя в тази роля, защото Петър Първи се държи така, както всяка съвременна знаменитост - той е активен в социалните мрежи, разговаря лично със звездните си приятели, участва в турнета. Е, какво да кажем за поразителната прилика с първия руски император? Вече дълги години образът и марката „Петър Първи" са прикрепени към мен“, споделя Филип Киркоров.

Русия отбелязва 350-годишнината от рождението на Петър Първи с различни инициативи. Една от тях е и изложбата „Петър Велики. Мустаците на владетеля" в Третяковската галерия. Експозицията включва около 30 картини, рисунки, скулптури, както и книги.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Филип Киркоров