Фенове на Ана де Армас съдят Universal за премахването на нейни сцени от филм

Клюки Добави коментар

Фенове на Ана де Армас съдят Universal Studios, след като актрисата не се появява във филма "Вчера си е за вчера", въпреки че се появява в рекламните материали за филма.

Феновете на Армас съдят студиото Universal за това, че актрисата не е била във филма "Вчера си е за вчера", въпреки че е включена в трейлъра на филма.

Първоначално Армас е трябвало да се появи във филма. но сцените ѝ са премахнати и тя изобщо не се появява във филма. Въпреки това Армас участва в трейлъра, в сцена, в която тя и Химеш Пател се появяват заедно в шоуто на Джеймс Кордън.

Сега жителите на Калифорния, Майкъл Роза, и на Мериленд, Конор Уулф, съдят Universal, твърдейки, че са били подмамени да гледат "Вчера си е за вчера", като са мислили, че Армас участва във филма.

В иска се критикува решението на Universal да включи Армас в рекламните материали за филма, но след това да я извади от окончателния вариант на филма. В него се твърди, че Universal умишлено е взел това решение, тъй като другите звезди във филма не са били достатъчно големи, за да привлекат публика.

Друг аргумент в иска е, че в трейлъра на “Вчера си е за вчера” е включена и песента на Beatles "Something", въпреки че тя не е включена в окончателния вариант на филма. Като използва популярната песен в трейлъра, искът твърди, че “Вчера си е за вчера” отново е подвел феновете да гледат филма.

Роза и Уулф искат 5 милиона долара от името на жителите на Калифорния и Мериленд, които са платили, за да гледат филма.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ана де Армас