Фелисити Хъфман в първи сериал след затвора

Скандал Добави коментар

След като отново е свободна жена, Фелисити Хъфман се завръща в телевизията.

Фелисити Хъфман в “Отчаяни съпруги”

Фелисити Хъфман в “Отчаяни съпруги”

Фелисити Хъфман, която миналата година излежа само 11 дни от двуседмичната си присъда в затвор, ще се завърне на малкия екран.

Съобщава се, че Хъфман е търсена за няколко проекта, включително предстоящата й роля в комедиен сериал, който е вдъхновен от собственика на бейзболен отбор от малката лига - Сюзън Савидж.

Актрисата от “Отчаяни съпруги” се призна за виновна в конспирация за извършване на измами по пощата, след като плати 15 000 долара за фалшифициране на теста SAT на дъщеря си. Хъфман излежа присъдата си в затвора в Дъблин, Калифорния през октомври 2019 , след като заедно с 30 други родители е обвинен за плащането на подкуп, за да помогне на дъщеря си София да влезе в университет.

„Дълбоко се срамувам от това, което направих. В края на деня трябваше да направя избор. Можех да кажа, не” - каза тя на съдията.

В скандала беше обвинена и звездата от "Пълна къща" Лори Лафлин, която в момента излежава двумесечна присъда защото плаща над 500 000 долара, за да вкара дъщерите Оливия Джейд и Изабела в Южнокалифорнийският университет.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Фелисити Хъфман